Professzionális Fogfehérítés

 

Legyen hófehér a mosolyod! Fehér fogak

Mindössze 25 perc alatt világosíthatod fogaidat károsodás és rizikó nélkül szék melletti professzionális fogfehérítési rendszerrel!

Hogyan működik a rendszer?

Először behelyezünk egy speciális ajakterpeszt, mely kényelmesen eltartja ajkakat a kezelés idejére. Utána felhelyezünk egy ínyvédő "habot", mely megvédi az ínyt és a lágyrészeket a magasabb koncentrációjú (25%) fogfehérítő zselétől.

Ezt követően a fogaid külső felszínére felvisszük a fogfehérítő zselét. Aktivizálódik a fogfehérítő anyag (hidrogén-peroxid) és az így felszabaduló aktív oxigén egyenletesen eltávolítja a fog felszínén és mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket. A fogfehérítés végén védőréteggel vonjuk be a fogait.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Az eljárás az előkészületekkel együtt körülbelül 3 x 8 = 24 percig tart. A teljes kezelés körülbelül 30 percig tart. A kezelés ideje alatt relaxálhatsz, zenét hallgathatsz, filmet nézhetsz.

 

Milyen eredmény érhető el?

Fogak fehérítés előtt
fehérítés előtt
A sárga vagy barna elszíneződések esetében leghatásosabb a rendszer, de minden típusú elszíneződés kezelhető vele! Fehér fogak fogfehérítés után
fehérítés után

 

Veszélytelen-e a rendszer?

IGEN! Tudományos kísérletek és klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy ez a fogorvos felügyelete mellett zajló fogfehérítési eljárás teljesen biztonságos, a fog szöveteiben nem okoz semmilyen káros elváltozást!

Vannak-e kellemetlenségek?

Néhány páciensnél az eljárás során fokozott fogérzékenység léphet fel, de ez a kezelést követő 24-48 órán belül, - fluoridkezeléssel még hamarabb - megszűnik.

Milyen hosszan tart az elért eredmény?

Az eredmény tartóssága nagymértékben függ az életmódtól! fogfehérítés előtt-után A kezelést követő 2-3 napban semmilyen színezőanyagot tartalmazó termék (kávé, tea, kóla, vörösbor) fogyasztása nem ajánlott, különben az eljárás hatékonysága nem garantálható!

Abban az esetben, ha naponta többször fogyasztasz kávét vagy teát, ajánlott évente 1-2-szer színfenntartó kezelést alkalmazni (éjszakai sínnel), melyeknek időtartama csupán egy-két nap.

Amennyiben jó a szájhigiéniád és kerülöd az elszíneződést kiváltó hatásokat, úgy a fogfehérítés szép és tartós eredményt nyújt, melynek hatása években mérhető.

Ha volt már fogfehérítésed, de mégsem vagy elégedett az eredménnyel, ne törődj bele! Nem a fogfehérítési eljárással van a probléma, hanem a használt anyagokkal. Ne elégedj meg egy másodosztályú kezeléssel, neked is jár a legjobb! Ez egy életre szól és garantált az eredmény!

A fogpótlások is fehérednek?

A mesterséges fogművek (tömések, inlayek, héjak, koronák) nem fehéríthetők. Viszont a kívánt fogszín elérése után lehetőség van a fogművek későbbi cseréjére, így egységes fogszín alakítható ki a fogsoron belül, ami szép és harmonikus mosolyt eredményez.